Studentenvereniging Amphitryon

Wat doet

Studentenvereniging Amphitryon

Amphitryon, de vereniging verbonden aan de Hotel Management School Maastricht, bestaand uit meer dan 1200 actieve leden en ruim 12.000 oud-leden. De vereniging staat bekend om haar gevarieerde evenementen, waaronder het grote Lustrum van de Sociëteit.

 

Wat was de opdracht?

Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat waren we erbij! Het driedaagse lustrumfeest van Amphitryon was één groot feest. We hebben elk moment, van de zonnige ochtenden tot de bruisende nachten. En natuurlijk hebben we ook de top-sponsoren in het zonnetje gezet. Met een mix van muziekstijlen laten we iedereen die er was het feest opnieuw beleven. Kon je er niet bij zijn? Zorg dan dat je er de volgende keer bij bent.

De aftermovie!

Video afspelen