IBN

Wat doet

IBN?

IBN biedt kansen aan mensen die het zonder steun het niet redden op de arbeidsmarkt. Als sociale werkgever investeren zij in mensen. Ze leiden via werkleerlijnen medewerkers op tot vakkrachten.

 

Wat was de opdracht?

Bij IBN was de opdracht helder: klant- en medewerkertestimonials vastleggen. In de bijna 3 jaar samenwerking hebben we een serie aan video’s gemaakt die niet alleen het verhaal van medewerkers vertellen, maar ook van bedrijven waarmee IBN samenwerkt. Ook hebben we die verhalen gegoten in een herkenbare huisstijl, waardoor ze online nog meer zichtbaar werden.

Project omschrijving

Hier is een voorbeeld van een video die we hebben geproduceerd voor IBN, gericht op een medewerkertestimonial. Onze taak is om het verhaal op een heldere en professionele manier om te zetten in videoformaat, waarbij we zowel het persoonlijke verhaal van de medewerker als de waardevolle bijdrage van IBN laten zien.

Video afspelen