De Vitrinefabriek

Wat doet

De Vitrinefabriek?

De Vitrinefabriek heeft meer dan 60 jaar ervaring in de bouw van vitrinekasten. Met al deze ervaring weet het bedrijf de fijne balans te vinden tussen ‘conserveren’ en ‘exposeren’. Vakmanschap dus, én constante vernieuwing.

Wat was de opdracht?

Voor De Vitrinefabriek hebben wij 7 verschillende video’s gemaakt. Zes video’s over de verschillende type vitrinekasten. Klanten krijgen hierdoor een goed beeld van type vitrinekasten, maar ook van de opties. Daarnaast hebben wij een instructievideo gemaakt. Deze video is om klanten die een nieuwe vitrinekast hebben gekocht te informeren. Dit vergroot de klanttevredenheid en zorgt voor minder vragen bij de klantenservice.

Project omschrijving

Bekijk de instructievideo die we hebben ontwikkeld voor klanten die een nieuwe vitrinekast hebben aangeschaft. Het hoofddoel is om klanten te voorzien van duidelijke informatie, wat resulteert in een verhoogde klanttevredenheid en een afname van vragen aan de klantenservice.

De vitrinefabriek
Video afspelen over De vitrinefabriek