Veel gestelde vragen

De prijs van een video is afhankelijk van meerdere factoren. Hier is dus ook geen eenduidig antwoord op te geven. Zo zijn er kosten voor de uren voor de opnames, het monteren van de video en de muziekrechten. Daarnaast kan er gebruik gemaakt worden van dronebeelden, voice-over en ondersteuning op het gebied van social media.

Je kan daarom ook altijd vrijblijvend een offerte aanvragen! 

Ja! Vaak zijn dit video’s voor intern gebruik en kunnen wij deze niet openbaar maken. Wij maakte instructie video’s voor onder andere: KLM, Bernhoven Ziekenhuis en De Vitrinefabriek. 

De eerste montage van de video ontvangt je binnen 2-4 weken nadat de laatste beelden en/of audio zijn opgenomen. Geeft je de voorkeur om de video sneller te ontvangen dan kan dit altijd in overleg.

Jazeker! Of je het nu hebt over volledig geanimeerde video’s of tijdens interviews je naam in beeld. Animaties zijn een prachtige toevoeging aan je video, zo kan je naast een voice-over je kijker altijd extra informeren. 

Ja! Of het nu gaat om de gehele productie of alleen het editwerk, we helpen je graag.

Jazeker! Dronebeelden zijn een mooie toevoeging aan je video, maar kunnen ook ingezet worden voor fotografie. Wij zijn volledig gecertificeerd en samen met onze partners kunnen we overal vliegen, zelfs op Schiphol voor KLM Catering Services.

Ja! Wij zijn gestart als videobedrijf, maar verzorgen nu ook fotografen. Dit doen we om de klant volledig te kunnen ontzorgen. 

Nee. VDCAMP Media is standaard eigenaar van alle ruw gefilmde beelden, wat ook staat vermeldt in de Algemene Voorwaarden.

Ja! Of je nu je visie wilt delen, instructies wilt geven of een kerstgroeten wilt verspreiden, we zijn er om je te helpen.

Elke productie vereist een eigen set aan apparatuur. Per project bepalen we wat nodig is om het beste resultaat eruit te halen. Alles is mogelijk!

Zullen we samen een video maken?

Klaar om jouw ideeën tot leven te brengen? We kijken uit naar jouw bericht.